Kontrolrapport

Laserskæring er den mest fleksible og mest anvendte metode til udskæring af emner fra plade i jern- og metalindustrien.
KK-Metal tilbyder laserskæring med de nyeste teknologier, bl.a fiberlaser skæring.
Uanset ordre størrelse har KK Metal den rigtige laserskære maskine til opgaven: Tynd eller tyk,
aluminiumstålrustfritkobbermessing1 mm eller 30 mm tyk…..1 stk eller 10000 stk, vi har præcis udstyret til optimal laserskæring.

Laserskæring – en avanceret teknologi

Laserskæring er en proces, hvor man af plademateriale udskærer et emne med en laserstråle i en plade, med CNC styret maskine, en laserskærer. En laserskærer kan arbejde i mange forskellige materialer som almindeligt stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller samt i mange ikke-metalliske materialer.

Som en forholdsvis ny teknologi er laserskæring stadig i rivende udvikling. Hvor man for 15-20 år siden kun kunne skære i tynde plader, typisk op til 5-6 mm stål maksimalt, kan man i dag skære i op til 30 mm (og nogle gange mere). En laserskærer programmeres direkte fra en digital fil – en tegning, og omstillingen fra et emne til et andet sker derfor meget hurtigt. En moderne laserskærer med høj effekt arbejder hurtigt og meget nøjagtigt. Samtidig betyder den automatiske materialefødning, at laserskæring sker uden manuelt arbejde, laserskæreren kan arbejde ubemandet. Den komplekse teknologi tillader, at man kan skære med mindre end 0,1 mm nøjagtighed med skarpe hjørner og med et minimum af varmepåvirkning.

Søger du en pålidelig leverandør til fremstilling af produkter ved laserskæring, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Laserskæring i metal, rustfrit stål og aluminium

Man kan principielt laserskære i alle materialer, fx metal, rustfrit stål og aluminium. Det er dog ikke alle materialer, der er lige velegnede til laserskæring. Materialer med stor varmeledningsevne (aluminium, kobber og visse andre metaller) kan kræve mere effekt, og derfor kan der ikke skæres i så tykt materiale, som i for eksempel stål og rustfrit stål.  Hos KK-metal kan vi skærer op til 30mm i stål, rustfri stål samt aluminium

Sådan fungerer laserskæring

En laserskærer programmeres ved at man indlæser sin digitale tegning, ofte en dxf fil i et tilhørende CAM program, og laserens skærebane og andre parametre generes ud fra dxf filen. En meget sikker og meget hurtig metode, man undgår fejl og programmet generes meget hurtigt udfra tegningsmaterialet.

Laserskæring hos KK-Metal

KK-Metal har i løbet af 2019 og 2020 investeret, et 2 cifret milion beløb i nye maskiner. På laser skæring kan vi nu tilbyde vores kunder laser skæring med vores 6kw samt 12kw fiberlaser fra Bystronic.
Vi kan nu tilbyde vores kunder den sædvanlige høje kvalitet, og med vores nye kapacitet tilbyde vores kunder fra dag-til-dag levering på laserskåret emner.

OBS! Vi skære i op til 30mm stål samt Rustfri stål.

kontakt en sælger for at høre mere om mulighederne for at få laserskåret dine emner!