Kontrolrapport

KK Metal sigter efter at være værdiskabende for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Værditilførslen over for vores kunder skal gennemløbe alle led i processen – lige fra produktionstegning over prototype til produktion, mens vores ansatte altid skal have de nødvendige redskaber og kompetencer som blandt andet sikres gennem opkvalificerende kurser samt investering i nye maskiner og programmer.

Værdierne skabes gennem et tæt samarbejde med vores kunder og fastholdes gennem:

Fortsat at være full-service leverandør

Hos KK Metal tilbyder vi alle processer inden for pladebearbejdning, svejsning, multibearbejdning, overfladebehandling og montage – og kan dermed varetage store som små opgaver for vores kunder, som undgår at bruge unødvendige ressourcer på at fragte halvfabrikata frem og tilbage.

Samtidig lægger vi vægt på altid at kunne rådgive i alle led af processen – lige fra design og konstruktion til udvikling, produktionsmodning, produktion og montage.

Fortsat at være i front med den tekniske udvikling på vores område

Som underleverandør investerer vi kontinuerligt i ny teknologi, for fortsat at kunne tilbyde vores kunder højteknologiske produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Løbende bliver der udviklet nye teknikker og processer, hvor graden af automatisering stiger. De automatiserede processer reducerer ikke alene produktionsomkostningerne, men højner samtidig kvaliteten endnu mere.

Fortsat at beskæftige og ansætte velkvalificerede og ansvarsbevidste medarbejdere

Uden dygtige medarbejdere giver det ikke meget værdi at have de bedste maskiner, derfor investerer vi meget tid i at finde faguddannede medarbejdere med god erfaring inden for jern- og metalbranchen samt lysten til at gøre en forskel. Og eftersom der kontinuerligt sker nye kvantespring inden for bearbejdning af stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller, må vi også løbende investere i ny viden.

Fortsat at vedligeholde og udbygge en velfungerende organisation

Det er vores overbevisning, at en velfungerende organisation er nødvendig for, at medarbejderne trives. Med en flad struktur er der ikke langt fra tanke til handling, og det er netop vores ønske at signalere, at vi er omstillingsparate og tilpasser os markedet og nye teknologier, så vi fortsat kan være konkurrencedygtige herhjemme.

Har du en opgave inden for pladebearbejdning, svejsning eller multibearbejdning af almindelig stål, rustfast stål, aluminium eller andre metaller i små eller store serier, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 97 93 63 03 eller info@kk-metal.dk.