Kontrolrapport

Er du fx uddannet maskinarbejder, smed, sælger eller teknisk tegner? Så kunne du måske tænke dig at bruge dine erfaringer og færdigheder som medarbejder hos KK Metal. Her kommer du til at prøve kræfter med arbejdsopgaver, som er relevant for dit fag. Et arbejde hos KK Metal er kendetegnet ved en høj grad af frihed under ansvar, og dermed har du stor mulighed for at præge dit arbejdsområde.

Kendetegnet for et job hos KK Metal er, at du får både ansvar og råderum til at sætte dine egne fingeraftryk på resultaterne. Vi lægger vægt på, at du er fagligt stærk og har en god portion erfaring fra et lignende job samt, at du er selvstændig, ansvarlig og har en ren straffeattest. Har du derudover godt humør, kan du komme rigtig langt hos os. I øjeblikket har vi ingen ledige stillinger,  men du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

 

PTA-medarbejder

Trives du i et job, hvor du er ansvarlig for hele ordreprocessen, hvor du arbejder med frihed under ansvar og i en virksomhed med et godt arbejdsmiljø?

 

KK-Metal er specialister i bearbejdning og fremstilling af kundespecifikke emner i alle slags metaller. Vi beskæftiger i øjeblikket omkring 45 medarbejdere i 7000m2 moderne produktionsfaciliteter. Vi har de seneste år oplevet en stor kundetilgang og dermed øget vækst. Du kan læse mere om os på www.kk.metal.dk

 

Dine primære opgaver

I jobbet får du en spændende og alsidig arbejdsdag, hvor du er med helt fra begyndelsen, hvor ordren kommer ind og til ordren er sat i produktion.

Du vil få din egen kundeportefølje, som du servicerer i tæt samarbejde med de 4 øvrige teknikere i virksomheden.

Vi sidder i et åbent kontormiljø med en god stemning, og hvor hjælp og sparring ikke er langt væk.

 

Din arbejdsdag vil typisk indeholde kontakt med kunder på telefon eller e-mail, klargøring af produktionsordrer i vores ERP-system, indkøb ved leverandører, sparring til salgsafdelingen omkring tilbudsgivning og endelig support til vores produktion. Du vil altså få en bred kontaktflade på tværs af virksomhedens afdelinger.

 

Der kan være forskellige veje ind til jobbet, men vi forestiller os at du:

  • Har en faglig uddannelse inden for jern og metal, det kunne være som klejnsmed eller industritekniker eller erfaring fra en lignende stilling.
  • Brænder for PTA
  • Er faglig stærk indenfor nogle af vores kerneområder som er; laserskæring, stans, kantbuk, fræs, drej og svejs
  • Har gode samarbejdsevner i en stilling, der har en stor berøringsflade
  • Er uddannet Produktions teknolog

Du tilbydes:

Et spændende og udfordrende job i en moderne virksomhed med dygtige kollegaer. Virksomheden er i en rivende udvikling, og vi glæder os til at tage imod endnu en ny kollega til at løfte opgaverne.

 

Du kan søge stillingen ved at sende en skriftlig ansøgning med CV til CMS@kk-metal.dk.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Mark Stenbryggen på

tlf. nr. 21 17 13 79.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.