Kontrolrapport

  • Dansk
  • English
  • German

Er du fx uddannet maskinarbejder, smed, sælger eller teknisk tegner? Så kunne du måske tænke dig at bruge dine erfaringer og færdigheder som medarbejder hos KK Metal. Her kommer du til at prøve kræfter med arbejdsopgaver, som er relevant for dit fag. Et arbejde hos KK Metal er kendetegnet ved en høj grad af frihed under ansvar, og dermed har du stor mulighed for at præge dit arbejdsområde.

Kendetegnet for et job hos KK Metal er, at du får både ansvar og råderum til at sætte dine egne fingeraftryk på resultaterne. Vi lægger vægt på, at du er fagligt stærk og har en god portion erfaring fra et lignende job samt, at du er selvstændig, ansvarlig og har en ren straffeattest. Har du derudover godt humør, kan du komme rigtig langt hos os. I øjeblikket har vi ingen ledige stillinger,  men du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Er du vores nye PTA-tekniker?

Kan du trives i en afvekslende hverdag og har du lyst til at arbejde i en mindre produktionsvirksomhed, hvor vi arbejder selvstændigt i et åbent kontormiljø og hjælper hinanden med at komme i mål med opgaverne og med de små ting, som får hverdagen til at fungere?

KK Metal er inde i en god positiv udvikling og på grund af øget tilgang af specialopgaver søger vi en ny medarbejder til vores PTA afdeling. Vi er i dag tre teknikere, som laver produktionsklargøring til værkstedet. Vi arbejder i Monitor ERP, Office 365, Inventor, SolidWorks og Jet-Cam.

Du skal være uddannet produktions teknolog(maskintekniker) eller have stor erfaring og kendskab til metalbranchen og gerne erfaring med pladebearbejdning.

Du har arbejdet med mindst et af vores Cad programmer og evt. kendskab til Monitor ERP system, hvor vi laver vores dokumentation til produktionen. Ligeledes har du erfaring med programmering af programmer til laser og revolverstanser.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at klargøring af repeat ordrer og nye projekter til produktion, samt oprettelse i Monitor ERP, indkøbslister, tegning og programmering.

Stillingen er fuldtid.

Din ansøgning og dit CV sendes til produktionsplanlægger Marikke Bundgaard Nielsen på mail: mbn@kk-metal.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan PTA-tekniker Allan Mathiasen kontaktes på 2993 3701.

Ansøgningsfrist: der indkaldes løbende til samtale