Kontrolrapport

Som underleverandør til jern- og metalindustrien kan vi tilbyde fremstilling af prototyper, som er særlig vigtigt i forhold til at opnå et resultat, der lever op til dine forventninger. En prototype fremstilles også for at teste, om et helt nyt produkt reelt kan anvendes med det ønskede formål. En prototype er en foreløbig udgave af et produkt, som fremstilles inden selve produktionen sættes i gang. Formålet er at demonstrere eller teste idéer om design og funktion, sådan at eventuelle fejl elimineres, inden den egentlige produktion går i gang.

Produktion af 0-serier

Er produktet meget kompliceret, vælger vi ofte at producere en såkaldt 0-serie med det formål at afgøre, om produktet kan massefremstilles. Dermed kan vi udbrede de fejl, som vi eventuelt måtte opdage i processen, inden den egentlige produktion sættes i gang. 0-serien er dermed også en vigtig brik i procesoptimeringen, da vi anvender de erfaringer, vi gør os, i denne proces til at bestemme den mest efficiente produktionsmetode.

Helt konkoret kan KK Metal hjælpe dig med:

  • teknisk bistand ved produktudvikling, herunder konstruktion og tegning.
  • produktmodning, herunder prototyper og 0-serier.
  • udvælgelse og kontrol med tredjeparts leverancer, fx overfladebehandling.
  • logistik.

Prototyping services

Som full servicer leverandør til jern- og metalindustrien og med mere end 50 års erfaring i branchen kan vi vejlede og varetage hele processen med prototyping services. Med fagligt uddannede tegnere in house og stor know how er vi i stand til at løfte enhver opgave fra idé over prototype til endeligt produkt. Vi arbejder med stor sikkerhed og høj kvalitet i almindeligt stål, rustfast stål, aluminium og mange andre metaller.

Er du på udkig efter en leverandør til prototyping services og lægger vægt på tillid og transparens gennem hele forløbet, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Prototype stål og metal

Det kan blive en dyr affære, hvis du starter en produktion af et nyt produkt ved en leverandør, der ikke forinden har testet produktet. I den indledende produktudviklingsfase kan du også trække på vores erfarne tegnere, som med deres erfaring kan komme med forslag til eventuelle forbedringer. Det betyder optimering af kvalitet og reduktion af omkostninger til glæde for dig.

KK Metal producerer prototyper i stål og metal som grundlag for det videre arbejde, for at sikre det bedste resultat til glæde for dig som kunde. Når prototypen er fremstillet og testet igennem en 0-serie, går den egentlige produktion i gang, og her fortsætter kvalitetskontrollen, sådan at allerede producerede produkter har den samme høje kvalitet som prototypen.