• Kk Metal 1
 • Kk Metal 2
 • Kk Metal 4
 • Kk Metal 3
 • Kk Metal 5
Pladebearbejdning

Pladebearbejdning

Pladebearbejdning hos KK Metal sker med en moderne og avanceret CNC maskinpark. Både laserskæring, revolverstansning, valsning samt bukning.

Læs mere

Svejsning

Svejsning

KK Metal tilbyder MIG/MAG og TIG svejsning både manuelt, på automat og robot. Vi er certificeret efter EN 3834, som er din garanti for høj kvalitet.

Læs mere

Maskinbearbejdning

Maskinbearbejdning

KK Metal tilbyder alle former for dreje-fræs, fra den håndværksprægede fremstilling af fiksturer til vores produktion til prototyper til vores kunder.

Læs mere

Velkommen til KK Metal

KK Metal P/S er specialister i bearbejdning og fremstilling af kundespecifikke emner i stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller. Vi tilbyder os som full service leverandør og varetager alle processer - lige fra udvikling over prototype til produktion.

Vi hjælper virksomheder fra mange forskellige brancher med udvikling og produktion af deres produkter og bygger således bro mellem virsomheden og deres kunder. 

Vi lægger vægt på:

 • kundetilfredshed 
 • høj kvalitet 
 • leveringssikkerhed 
 • konkurrencedygtige priser.

Vores værdier

KK Metal sigter efter at være værdiskabende for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Værditilførslen over for vores kunder skal gennemløbe alle led i processen – lige fra produktionstegning over prototype til produktion.

Værdierne skabes gennem et tæt samarbejde med vores kunder og fastholdes gennem:

 • Fortsat at være full-service leverandør
 • Fortsat at være i front med den tekniske udvikling på vort område
 • Fortsat at beskæftige og ansætte velkvalificerede og ansvarsbevidste medarbejdere
 • Fortsat at vedligeholde og udbygge en velfungerende organisation

Seneste nyheder fra KK Metal

 • Mikael Borup

  Vi har valgt KK Metal som leverandør af komponenter og kabinetter til vores x-ray-udstyr. Årsagen skyldes den høje kvalitet på delene samt hurtig levering og god service. Vi sælger hovedsageligt vores produkter til fødevareindustrien og skal leve op til den høje kvalitet, som vores kunder efterspørger. For at opnå dette har vi valgt KK Metal som vores leverandør.

  Mikael Borup - Operations Manager - Cheyney
 • Kurt Allan Elgaard

  Vi valgte KK Metal til at producere vores BioMax-pillefyr og i indkøringsfasen udviste KK Metal stor interesse og vilje til samarbejde i forhold til at få processen til at lykkes, inden for de økonomiske og tidsmæssige rammer. KK Metal har nu produceret BioMax-pillefyret til vores store tilfredshed igennem de seneste to år.

  Kurt Allan Elgaard - Direktør - VVS-Eksperten A/S

Brochure om KK Metal

Salgsbrochure

Smedeværksted – vi lægger vægt på høj kvalitet

Som smedeværksted kan KK Metal P/S med højt avancerede maskiner tilbyde full service løsninger inden for fremstilling af kundespecifikke emner i almindelig stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller.

Smedearbejde udføres

Smedearbejde udføres af vores dygtige smede, som lægger stor vægt på at levere smedearbejde af høj kvalitet. Vi arbejder i mange forskellige materialer, og ønsker du et færdigt produkt, tilbyder vi alt fra udvikling til produktion, overfladebehandling og montage.

Smede og maskinværksted

Som leverandør til metalindustrien gennem mere end 50 år ved vi, hvor vigtigt det er at være alsidig og omstillingsparat. Har du komplicerede løsninger, der kræver stor detaljegrad eller søger du et smede og maskinværksted, der kan håndtere større ordrer, er KK Metal et godt valg. Vi servicerer alle brancher og leverer til hele Danmark – altid med levering til aftalt tid. Som kunde er du med i hele processen, og dermed er du altid orienteret og kan løbende tage de rette valg i samarbejde med vores dygtige teknikere, som har stor ekspertise.

Søger du et professionelt smede eller maskinværksted til produktion af produkter i høj kvalitet, står vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Smedefirma med moderne udstyr

Vi holder øje med den nye teknologi og investerer løbende i nye maskiner, hvilket er et konkurrenceparameter, som vi overfører til vores kunder. Med alt i moderne udstyr og mange automatiserede processer kan vi tilbyde kosteffektive arbejdsgange, der resulterer i yderst konkurrencedygtige priser – uanset opgavens ordlyd. Som smedefirma kan vi levere alt fra store serieproduktioner til mere detaljerede specialopgaver. Eftersom vi sjældent oplever at to opgaver er ens, tilpasses vores smedearbejde til hver eneste kunde, og vi bistår altid med kyndig rådgivning i hele forløbet.

Er leveringssikkerhed og høj kvalitet vigtige parametre for dig, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dine smedeopgaver.

Specialister i metalbearbejdning

Med rødder tilbage til 1966 har vi mange års erfaring med metalbearbejdning af små og store emner. Vores avancerede maskiner kombineret med dygtige maskinarbejdere gør os i stand til at producere emner med stor præcision. Metalbearbejdning dækker over mange processer – lige fra laserskæring til revolverstansning, bukning, valsning og flere automatiserede processer som CNC bearbejdning og robotsvejsning. 

Smedearbejde til alle brancher

Uanset hvilken type smedearbejde, du har brug for, er det vigtigt at vælge det rette smedeværksted. Er der fejl i produktet, kan det blive en kostelig affære for virksomheden at rette op på. Smedearbejde dækker over mange forskellige typer opgaver, og hos KK Metal har vi erfaring inden for alle brancher – lige fra landbrug til fremstilling af dele til brug i fødevareindustrien. KK Metal er et smedeværksted med faguddannede medarbejdere og stor ekspertise, som sikrer dig det bedste slutresultat.

Om KK Metal

KK Metal er specialister i fremstilling af kundespecifikke emner i stål, rustfast stål, aluminium mm. Vi tilbyder os som full service leverandør og varetager alle processer fra idé til produktion.

Salgs- og leveringsbetingelser

Produktion og indkøb:

Direktør Emil Skriver Christensen
Direkte tlf.: +45 2993 3901
Mail: emil@kk-metal.dk

Salg og tilbud:

Salgschef Allan Skriver Christensen
Direkte tlf.: +45 2993 3501
Mail: asc@kk-metal.dk

KK Metal P/S | Tårnvej 61 | DK-7752 Snedsted | Tlf. +45 9793 6303 | Fax +45 9793 6811 | CVR: 37841676
©2017 All Rights Reserved. Udviklet af SparreSoft