Kontrolrapport

Med mange års erfaring inden for specialfremstilling af diverse møbler kan vi løfte enhver opgave, som du måtte have. Med en moderne CNC maskinpark kan vi således producere dine møbler i den ønskede kvalitet. Med omkring 5.000 kvm produktion og 50 mand kan vi varetage selv store leverancer og hasteopgaver.

Møbler med flotte detaljer

Er du møbeldesigner og søger efter en pålidelig underleverandør til at fremstille dine møbler, bør du se nærmere på, hvad KK Metal kan tilbyde dig. Vi har specialiseret os inden for fremstilling af stel og komponenter til møbler. Det der gør KK Metal særlig unik er, at vi kan varetage alle led i processen – lige fra produktionstegning til produktion, overfladebehandling og montage. Vi producerer emner i almindelig stål, rustfast stål og aluminium. Vi tilbyder mange forskellige slags overfladebehandlinger af møbler – lige fra forkromning til børsting og anodisering og har den nødvendige erfaring, sådan at vi kan guide dig til det rette valg.

Alt i moderne udstyr

Med alt i moderne udstyr inden for rør- og pladebearbejdning kan KK Metal fremstille alt lige fra simple til komplicerede produkter. Er du møbeldesigner og leder efter en pålidelig underleverandør til fremstilling af møbler til dine afdelinger, bør du se nærmere på de produkter, KK Metal kan tilbyde. Har du allerede en produktionstegning kan produktionen gå i gang med det samme – ellers hjælper vores tekniske tegnere gerne med at få dine tanker ned på papir.

Pålidelig og stabil underleverandør

Hos KK Metal lægger vi vægt på at servicere vores kunder bedst muligt. Vi ved, at kvalitetsprodukter og hurtig levering står øverst på ønskelisten, når der skal vælges underleverandør. Derfor evaluerer og optimerer vi løbende vores arbejdsgange, sådan at vi sikrer, at vi altid leverer produkter af høj kvalitet til aftalt tid.

Derfor skal du vælge KK Metal:

  • Vi fremstiller emner i almindelig stål, rustfast stål og aluminium
  • Vi tilbyder alle processer – drejning, svejsning, laserskæring samt mange typer overfadebehandling
  • Vi er altid med på sidelinjen, sådan at du får det bedste resultatet til den bedste pris

Har du spørgsmål vedr. fremstilling af stel eller komponenter til møbler i almindelig stål, rustfast stål, aluminium, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.