Kontrolrapport

Med en højt avanceret maskinpark og dygtige faglærte maskinarbejdere kan KK Metal tilbyde spåntagning, dreje-fræs og multibearbejdning af små og store serier til maskinindustrien. Vi råder over et komplet moderne produktionssetup, hvor mange processer er automatiserede, som sikrer dig stor præcision og ensartethed i det producerede.

Reducer nedetid med solide maskindele

Uanset om du skal have produceret større serier eller specialfremstillet små enkeltdele, garanterer vi dig solide produkter, der er essentielt for dig, der vil reducere nedetid og undgå, at dine kunder skal bruge unødvendig tid på udskiftning af maskindele som fx aksler og bøsninger. Hos KK Metal tilbyder vi spåntagning, dreje-fræs og multibearbejdning fra stangmateriale helt op til ø80 i almindelig stål, rustfast stål og aluminium.

Totalleverandør til maskinindustrien

Hos KK Metal lægger vi vægt på at kunne tilbyde hele processen fra produktionsgrundlag over prototype til produktion, overfladebehandling og montage. Med omkring 5.000 kvm produktion og 50 medarbejdere kan vi ikke bare påtage os produktion af store serier, vi kan også tage hasteopgaver ind, uden at det går ud over kvaliteten. Vi ved, at vores kunder sætter pris på kvalitet og dermed har vi indført kvalitetskontrol i alle arbejdsgange. På den måde sikrer vi os, at eventuelle fejl opdages hos os, sådan at vi hurtigt kan rette fejlen og overholde den aftalte leveringstid.

Produktion af maskindele

Ved enhver opgave er der et tæt samarbejde mellem dig og vores dygtige tegnestue, som hjælper dig til at skabe et produktionsgrundlag, hvis du ikke allerede har et i forvejen. Vores tekniske tegnere har mange års erfaring med produktion af maskindele i rustfast stål, almindelig stål og aluminium og kender de forskellige materialers styrker og svagheder ligesom de kan bestemme den mest egnede produktionsmetode, som ikke bare sikrer dig den mest omkostningseffektive metode, men også det bedste slutresultat.

Derfor skal du vælge KK Metal:

  • Vi tilbyder spåntagning, dreje-fræs og maskinbearbejdning af højeste kvalitet
  • Vi tilbyder multibearbejdning fra stangmateriale i ø80
  • Produkterne fremstilles i almindelig stål, rustfast stål og aluminium
  • Med et komplet moderne produktionssetup får du alle processer samlet ét sted.

Har du spørgsmål om fremstilling af maskindele i rustfast stål, almindelig stål eller aluminium, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.