Kontrolrapport

Som underleverandør til jern- og metalindustrien tilbyder KK Metal løsninger til butikker, klinikker og andre virksomheder, der har behov for specialfremstillet inventar.

Vælger du at samarbejde med KK Metal kan vi understøtte dig i hele processen fra idé til udvikling og produktion. Har du ikke allerede et produktionsgrundlag, så vil vores tekniske designere hjælpe dig med at få tankerne ned på papir. Har du allerede et produktionsgrundlag, kan vores teknikere kigge det igennem, inden det går videre til produktionen. Vi har fremstillet mange forskellige løsninger og når det kommer til materialevalg uanset om det er rustfast stål, almindelig stål eller aluminium, så er der forskellige faktorer, som er vigtige at tage hensyn til. Vores teknikere kender de forskellige materialers styrker og svagheder, og de kan hjælpe dig til at få det bedste slutprodukt.

Inventar i rustfrit stål

Inventar fremstillet af rustfrit stål er en rigtig god og holdbar løsning – og vælger du at designe dit inventar, så har du her mulighed for at få inventar i rustfrit stål, som ingen andre har. På mange måder er det svært at skille sig ud fra mængden, men med specialfremstillet inventar i solide materialer med den overfladebehandling, som passer ind i din stil, så har du mulighed for at adskille dig på markedet.

Inventar af høj kvalitet

Med mange års erfaring inden for fremstilling af inventar til butikker, klinikker mm. er du sikker på at få en løsning, som holder sig pæn i mange år. Vi tilbyder alt fra enkelte komponenter i store serier til specialfremstillede komplekse produkter, fx skabsløsninger og understel. Kontakt os allerede i dag, hvis du har et ønske om at få specialfremstillet inventar til din butik.

Derfor skal du vælge et samarbejde med KK Metal:

  • Vi arbejder både i rustfast stål, almindelig stål og aluminium
  • Vi varetager hele projektstyringen fra idé til færdigt produkt, og vores erfarne medarbejdere står klar med råd og vejledning i hele forløbet
  • Vi tilbyder alt fra enkelte komponenter i store serier til specialfremstillede komplekse produkter, fx skabsløsninger og understel

Har du spørgsmål om fremstilling af inventar til butik eller klinik i rustfast stål, aluminium eller andre metaller, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.