Kontrolrapport

KK Metal er godkendt til at producere maskindele til fødevareindustrien, og dermed er du garanteret produkter, som lever op til de gældende produktkrav inden for området.

Full service leverandør til fødevareindustrien

KK Metal råder over en fuld moderne maskinpark, der ikke alene sikrer dig produkter af højeste kvalitet, men samtidig lave produktionsomkostninger på grund af de mange forskellige automatiserede processer. Det er ressourcekrævende og omkostningstungt, hvis maskinen går ned, og derfor er det vigtigt, at maskinerne består af solide dele af høj kvalitet, som holder til det store pres. Hos KK Metal har vi produceret mange forskellige maskindele til fødevareindustrien og har mange års erfaring med valg af materialer samt produktionsmetode. Med et komplet moderne produktionssetup får du alle processer samlet ét sted, og du slipper derfor for at have aftaler med flere underleverandører. Vi foretager den nødvendige overfladebehandling ligesom vi står for montage, såfremt du måtte have brug for det.

Pålidelig underleverandør af maskindele

Uanset hvilke produkter, du skal have fremstillet, er det vigtigt at have en underleverandør, som leverer til tiden. Forsinkede leveringer kan koste dyrt samt skabe mistillid mellem leverandør og virksomhed, hvorfor vi lægger særligt vægt på at levere maskindele og andre produkter til aftalt tid. Med 5.000 kvm produktionsvirksomhed og 50 dygtige medarbejdere har vi ressourcerne til at påtage haste leveringer samt levere i større mængder. Dermed undgår vi forsinkelser til glæde for dig, som altid kan være sikker på at have de bestilte maskindele til aftalt tid.

Dygtige teknikere

Er du i gang med udvikling af nye maskiner, hvor der kræves specialfremstillede maskindele med mange detaljer eller hvor der stilles særlige krav til materialevalg, er du altid i gode hænder, når du vælger et samarbejde med KK Metal. Vores tekniske designere har ikke bare en lang faglig uddannelse, de har også solid erfaring fra produktionen. Vi koncentrerer os derfor om at få de tekniske detaljer i dit design på plads, så du kan koncentrere dig om dit projekt til fødevareindustrien.

Derfor skal du vælge KK Metal til produktion af dele til fødevareindustrien:

  • Vi har opnået godkendelse til produktion af maskindele til fødevareindustrien
  • Vi fremstiller alt fra større serier til specialfremstillede små enkeltdele
  • Produkterne fremstilles i rustfast stål og plast, som er et krav som følge af fødevaregodkendelsen

Har du spørgsmål om fremstilling af dele til fødevareindustrien i rustfast stål eller plast, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt.