Kontrolrapport

Inden for elektronikindustrien har KK Metal mange års erfaring med fremstilling af monteringsklare produkter som kabinetter, pulte og beslag. Vi arbejder sikkert i de mest gængse materialer og leverer state of the art produkter, der matcher morgendagens behov til elektronikkomponenter.

Fokus på detaljerne

Når der produceres dele til elektronikindustrien er der som oftest tale om komponenter med mange små detaljer. Med en moderne maskinpark kombineret med erfarne maskinmedarbejdere og dygtige teknikere kan vi levere produkter, som opfylder alle krav til præcision, ensartethed og ikke mindst holdbarhed. Vi fremstiller gerne prototyper, som du kan bruge i test og udvikler gerne i tæt samarbejde med dig. Vi har mange års erfaring med fremstilling af komponenter til elektronikindustrien og kan være din sparringspartner hele vejen igennem.

Full service leverandør til elektronikindustrien

KK Metal har rødder tilbage til 1966 og med mere end 50 års erfaring, moderne maskiner fordelt på 5.000 kvm og 50 erfarne medarbejdere kan vi tilbyde alt inden for pladebearbejdning, svejsning og maskinbearbejdning. Særligt for elektronikbranchen arbejder vi typisk i almindeligt stål, rustfast stål og aluminium og tilbyder mange typer overfladebehandlinger. Har du ikke en montageafdeling selv, tilbyder vi også at samle delene, inden produkterne leveres hos dig.

Høj kvalitet og levering til tiden

Hos KK Metal lægger vi vægt på høj kvalitet, og derfor har vi implementeret kvalitetskontrol i alle arbejdsgange, som har højnet kvaliteten endnu mere. Derfor kan vi med sikkerhed garantere dig kvalitetsprodukter, uanset om der er tale om store serieproduktioner eller fremstilling af større komplekse emner. Ud over kvalitet lægger vi også vægt på levering til aftalt tid. For særligt for elektronikdele, så indgår disse komponenter oftest som en del af en større helhed og forsinket levering kan koste dyrt, hvis en underleverandør svigter. Derfor sætter vi alt ind for at levere til aftalt tid.

Derfor skal du vælge KK Metal:

  • Vi fremstiller emner i almindelig stål, rustfast stål og aluminium
  • Vi tilbyder alle processer samt mange typer overfladebehandling
  • Produkterne leveres klar til montering, som sparer dig for ekstra arbejde

Har du spørgsmål om fremstilling af komponenter til elektronikindustrien i rustfast stål, aluminium almindelig stål, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.